Välkommen till Fastwood Solutions!

bubbles

 

finans

PRODUKTER och TJÄNSTER

 

Vi är ett företag i Färila som specialiserat oss på skräddarsydda trähus. Välj mellan reglad stomme i väggblock eller traditionell timmerstomme. Ni hittar oss i Färila, centrala Hälsingland, ca åtta mil väster om Hudiksvall. Vår affärsidé är att sälja kundanpassade hus till ett gynnsamt pris.
Vi bygger för just dina behov!

Nu finns samtliga husmodeller även att få som vanligt reglad stomme. De levereras då i väggblock vilket snabbar upp montering och isolering. Stående eller liggande panel!

Passa på att komplettera med egna idéer och entreprenad. Medföljande montagebeskrivning gör att ni även kan välja att montera ert hus själv oavsett utförande.

Önskas en mer komplett lösning erbjuds även vårt byggsystem: Fönsterpaket, Golv- och Takkasetter som snabbt får ert hus vädertätt. Sedan ligger en totalentreprenad inte lång borta.
Vi projekterar även konstruktion- och bygglovshandlingar.

 

Till sist, glöm ej att titta i vår Huskatalog.

 

(c) Fastwood

NYHETER

VIKTIGT! Om ni tänkt bygga till nästa år, är det hög tid att söka bygglov. Kommunens handläggningstider är oftast längre än vad som utlovas!

2016-09-06: Vi gör köksuppställningar till TA-trä AB.

2016-09-01: Nu börjar två hus som vi levererat till Idre Fjäll ta form. Besök https://www.facebook.com/bolust/                för bilder! Båda husen är till salu!

2016-07-05: Vi levererar förråd åt Peter, Stockholm.

2016-06-25: Vi har levererat två stycken stugor 60kvm med loft till Himmelsfjäll, Idre åt Bolust AB

2016-05-23: Vi projekterar utbyggnad åt Bosse, Gävle. Relax med gjuten pool. Leverans består av timmerstomme och takkasetter.

2016-05-02: Vi tar fram konstruktionsritningar och bygglovshandlingar för villor i Bollnäs, Föne och Ljusdal åt Dellenhus.

2016-05-01: Vi levererar vädertät villa 160kvm 1½plan åt Susanna, Avesta.

2016-03-12: Vi ska levereravilla 200kvm med påbyggt dubbelgarage åt Fredrik Vemdalen.