Köpa nyckelfärdigt hus

Köpa nyckelfärdigt hus

Att köpa nyckelfärdigt hus blir enkelt hos oss på Fastwood Timber. Vi specialiserar oss på trähus med timmerutseende och kan bygga ett nyckelfärdigt hus åt er oavsett var i Sverige ni vill bo.

Vi säljer kundanpassade hus efter era behov och önskemål. Vår affärsidé är att ni ska kunna köpa ett nyckelfärdigt hus i timmerstil till ett fördelaktigt pris. Därför kan vi erbjuda finansiering upp till 250 000kr vid köp av ett nyckelfärdigt hus.

Vi kan hjälpa er bygga ert drömhus helt från grunden eller så väljer ni själva att komplettera med egen entreprenad. Vi erbjuder en komplett lösning som innehåller fönsterpaket, golv och takkasetter. Vi tar även fram bygglovshandlingar och konstruktionsritningar. Allt för att du ska kunna köpa ett nyckelfärdigt hus. Mycket är möjligt hos oss på Fastwood Timber!

Vill du köpa nyckelfärdigt hus?

Hos oss tar det ca 10 veckor att få huset på plats. Om ni är intresserade av att veta mer om våra olika nyckelfärdiga hus i timmerstil och hur vi kan hjälpa er, kontakta oss gärna via kontakfrormuläret. Vi hör av oss snarast för att hjälpa er.

Ditt sökord: köpa nyckelfärdigt hus

Kontaktformulär

Fyll i kontaktformuläret om du vill ha mer information eller har några frågor.